Lidingö

Boosta dig med vintersol, inspirerande kurser och föreläsningar!

Klarblå himmel, snö och sol. Eller gråväder och snömodd? Vädret är smålurigt så här års så därför har vi laddat upp med massor av inspirerande och kreativa kurser. För att inte tala om våra spännande föreläsningar med aha-upplevelser - en perfekt present istället för en blomma nästa gång du är bjuden på middag. Så kom och möt våren med oss!

Du vet väl att du kan delbetala kursavgiften, kontakta oss för mer information på telefon 010-157 63 95 (OBS! nytt telefonnummer) eller via mejl: lidingo@medborgarskolan.se

Yrkesinriktade grundutbildningar

DiplomutbildningarFunderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?
Kurser för asylsökande

Samarbeten och pågående projekt

Vi har flera pågående projekt och samarbeten med andra organisationer.

Läs mer här