Musik i Medborgarskolan

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Replokaler

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som precis börjat med musiken.

Läs pressmeddelandet om vårt nyöppnade musikhus "Musikgaraget" på Hagagatan i Stockholm: Bort med bilarna. In med kulturen!

Mer information om att hyra replokal/timrum i "Musikgaraget".

Speltillfällen

Som anslutet band har ni möjlighet att spela på GAMROCKEN i Ludvika. Vi erbjuder dessutom våra band speltillfällen via Club Amplified. Ta kontakt med ditt lokala kontor för mer info.

Föreläsningar och utbildningar

Vi har ett bra utbud med utbildningar och föreläsningar som är intressanta för ert band. Vår idé är att låta ert band utvecklas och inspireras.

Studiotid

Vi hjälper ert band att spela in demos. Vi har oftast egna enklare studios i anslutning till musikhusen men dessutom samarbeten med etablerade studios landet över där möjligheten för större produktioner finns

Kontakta oss