Stockholm

Nytt år – nya insikter!

På nyårsafton formulerade du kanske några löften eller önskningar för 2018? Kanske önskade du dig "att få växa"? Inte på längden eller tvären, utan kunskapsmässigt. Vare sig du har en klar bild eller inte av vad du vill göra och utveckla under året, har vi kurserna för dig! Från nyfikna prova på-kurser till fördjupande diplomutbildningar. Kika här och skaffa dig en hållbar växtkraft!

Våra pressmeddelanden och presskontakter hittar du i Medborgarskolans pressrum.

Yrkesinriktade grundutbildningar

DiplomutbildningarFunderar du på en nystart i livet? Kanske byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Visa alla Diplomutbildningar

Vårens föreläsningar är här!

Vårens föreläsningar

Några av vårens intressanta föreläsningar är Om att skriva - En kväll med Agneta Pleijel, Naturligt snygg – Skönhet för medvetna med Hannah Sjöström, Kreativitet och galenskap - föreläsning med Simon Kyaga.

Visa alla föreläsningar

Online – studera var och när du vill

OnlinekurserPå våra onlinekurser bestämmer du själv var och när du ska studera. Frihet när den är som allra bäst!

Här hittar du våra onlinekurser

Vi har så mycket mer än kurser!

Runt om i Stockholmsregionen myllrar det av grupper och föreningar som träffas för att lära och utvecklas tillsammans! I samarbete med Medborgarskolan anordnas studiecirklar inom allt från litteratur, teater och släktforskning till körkortsteori, hälsa och hiphop!

Vill du starta studiecirkel?
Spelar du i band och söker lokaler?
Kurser för asylsökande

Aktuella samarbeten

Vi samarbetar bl.a. med Edsvik Konsthall, Raoul Wallenberg Academy, AFS och BCF Amazona.

Läs mer om våra samarbeten