Språk och Kommunikation i Stockholm

Sätt fart på språket!

Att gå en språkkurs är lustfyllt, utvecklande och lärorikt. Med nya kunskaper växer du som människa, träffar nya vänner och får inspiration och stimulans. Hos oss lär du dig språk under trivsamma former och i en avspänd atmosfär. Varje termin erbjuder vi kurser i ca 30 olika språk och saknar du något ta gärna kontakt med oss.

Enskild undervisning är för dig som har ont om tid och vill bestämma ditt schema och kursinnehåll själv. Hör av dig till oss via mejl eller telefon: 010-1576361.

Är du osäker på din nivå? Testa dina kunskaper i engelska, franska, italienska, spanska, tyska och i svenska/Swedish. Ta hjälp av Europarådets nivåskala och språktest och bedöm själv din nivå. Du har också möjlighet att få muntlig rådgivning i många olika språk i början av varje termin. Ring 010-157 63 61 och boka en tid.

Do you want to learn Swedish? We have Swedish for foreigners in different levels.

Skriv din berättelse

När du skriver ger du dig själv tid att reflektera, och du får en chans att växa som människa. På våra skrivkurser utvecklar du din talang och ditt språk, kanske du bär en författare inom dig?