Diplomutbildningar

Diplomutbildningar i Stockholm och Norrtälje

Funderar du på en nystart i livet? Kanske vill du byta karriär helt och hållet eller lära dig mer om ett fritidsintresse du brinner för? På våra diplomutbildningar ställs du inför nya utmaningar och vi erbjuder en serie av inspirerande grund- och påbyggnadskurser. De vänder sig till dig som vill lägga grunden till en helt ny yrkesbana, men också till dig som vill krydda ditt cv med nya meriter.

Medborgarskolan är ett modernt kunskapscentrum i tiden. Trender, ny forskning och aktuell branschkunskap är centrala delar i alla våra utbildningsprogram. Gemensamt för våra lärare är att de har varit, eller är, yrkesverksamma på det område de undervisar i. Inte bara för att kunna leverera rätt kunskap. Vårt mål är också att vara bäst på att lära ut. Därför genomsyras vår kultur av nytänkande i undervisningen.

Satsa på dig själv. Satsa på Medborgarskolan. Kanske är det här året då du bestämmer dig för att förverkliga det du vill göra för att bli den du vill vara. Varmt välkommen att börja din resa hos oss!

Utbildningar i Stockholm och Norrtälje

Dekor och reklam

Inredare

Svets

Mat och dryck

Mat och dryck

Kallkök & Café

Raw foodkock Hälsokock Näringslära

Raw foodkock Hälsokock Näringslära

Trädgård och florist

Dekor och reklam

Hårstylist

Make up

Författarlinjen

Ekonomi

Fartygsbefälsexamen

Vill du veta mer om våra utbildningar?

Vanliga frågor och svar | Ladda ner Diplomutbildningskatalog 2017

Skicka en intresseanmälan

Skriv in kontaktinfo och vilken/vilka utbildningar du är intresserad av så kommer våra studievägledare att höra av sig till dig.

Vilken/vilka Diplomutbildningar är du intresserad av?

*
Hur föredrar du att bli kontaktad? *