Foto och Film

Foto och FilmHar du en dröm om att arbeta med foto eller film, professionellt eller har du ett passionerat intresse? Grundkurs i Film och Fotografi hålls i Kulturamas Fotoskolas välutrustade lokaler i Hammarby Sjöstad.

Under Fotografi från grunden får du gedigen grundkunskap i bildberättande, digital fotografering, digital bildbehandling och studiofotografering. Kursen innehåller även moment i fotohistoria, bildanalys och personlig handledning. Under kursen kommer du i kontakt med yrkesverksamma fotografer i form av lektioner, workshops och föreläsning.

Kursen Film från grunden som hålls två gånger i veckan ger dig grundkunskaper i bl.a. bildkomposition och filmklippning, skriva filmmanus, dramatiskt berättande, att utveckla dialog med undertext och dynamik samt kort dokumentärfilm. De praktiska övningarna innefattar och utvecklar filmprocessens alla steg, från planering, inspelning och postproduktion till färdig DVD eller webbfilm.

Kursstart

Vi har inga kommande starter våren 2017.

Intresseanmälan

Skriv in kontaktinfo och vilken/vilka diplomutbildningar du är intresserad av så kommer våra studievägledare att höra av sig till dig.

*
Hur föredrar du att bli kontaktad? *