Vi söker kursledare

Ett kreativt arbete
Att vara ledare i Medborgarskolan är ett stimulerande och kreativt arbete. Du möter positiva och engagerade kursdeltagare i alla åldrar, som hela tiden vill lära sig mer. Samtidigt får du möjlighet att utveckla dig själv och ditt intresse genom att vara ledare för andra.

Vi behöver dig
Medborgarskolan växer och behöver hela tiden fler ledare. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som ledare några timmar per vecka; på din egen ort eller på närliggande orter. Vi söker dig som kan arbeta antingen på dagtid, kvällar eller helger. Vi lägger upp kursen efter de tider som passar dig.

Du behöver inte ha pedagogiska förkunskaper, det viktiga är att du brinner för ditt ämne och att du har viljan att dela med dig av dina kunskaper.

Ledarutbildningar
Vi erbjuder dig pedagogisk stimulans och utveckling genom våra olika ledarutbildningar. Utbildningarna leds av kvalificerade pedagoger med lång erfarenhet. Våra ledarutbildningar sträcker sig från basutbildningar i pedagogik och metodik till personlighetsutvecklande kurser i till exempel kroppspråk och retorik. Utbildningarna är kostnadsfria för alla våra kursledare.

Just nu söker vi ledare i:

Isländska
Japanska
Keramik i Stockholm

Inredning
Retorik, Våga tala inför grupp
Betonggjutning

Är du intresserad?
Skicka ett kort brev och CV till
info.sthlm@medborgarskolan.se
För mer information ring: 010-157 63 61