Intervju med kursdeltagare Yvonne

Oscar Jettman kursledare

Hej Yvonne! Vad är det för kurs du har gått?
Jag har gått grundkurs i aktiekunskap, en kurs som jag varit sugen på att gå i flera år och som äntligen blev av denna termin. Lite extra kul var att jag även fick med mig en kompis på kursen.

Hur kommer det sig att du började gå denna kurs?
Jag vill lära mig mer om aktier och fonder om hur de fungerar men ville inte bara sitta själv på min kammare. Jag började därför att googla på nätet efter lämpliga utbildningar och hittade några stycken från olika anordnare som jag valde mellan. Jag jämförde antal lektioner, kursinnehåll samt pris och kom fram till att denna på Medborgarskolan verkade passa mig bäst. Det som jag tyckte var viktigt var att kursen skulle vara under flera gånger och att det skulle kännas tryggt när jag väl var där t.ex. att man inte ska behöva dra sig för att ställa frågor på lektionerna.

Kan du tänka dig att gå fler kurser på Medborgarskolan?
Ja, absolut! Det finns så många intressanta kurser jag skulle vilja gå. Det är bara utmaningen att få tiden att gå ihop som kommer mellan. Jag är dock sugen på att gå fortsättningskursen i aktiekunskap men skulle även vilja göra någonting helt annat, något kreativt. Kanske blir det en silversmideskurs nästa gång.