Researchern – den moderne detektiven

Nu kan vi erbjuda Sveriges tyngsta och mest omfattande yrkeshögskoleutbildning till kvalificerad researcher. Det är vi minst sagt stolta över. En duktig researcher är hett efterfrågad på arbetsmarknaden och kan i stort sett välja mellan olika typer av jobb – som grävande journalist, inom PR, marknadsföring, rekrytering, lobbying, kommunikation med mera.

Detta är en fyra terminer lång Yrkeshögskoleutbildning som ger 400 YH-poäng. Den startar 26 augusti och anmälningstiden går ut sista april.

Utbildningen är till för alla som vill arbeta seriöst med att ta fram fakta, exempelvis för en tidningsredaktion, en intresseorganisation eller en marknadsavdelning. Den vänder sig särskilt till alla som har ett mångkulturellt intresse eller en sådan bakgrund.

Det är den tyngsta och djupaste utbildningen i Sverige inom research och grävande journalistik. Med den utgångspunkten vill utbildningen bidra till att företag och organisationer, inte minst media, kan arbeta med bättre och mer kvalificerade fakta.

I höst nystartar vi också YH-utbildningen till kvalificerad IT-Projektledare som ger 260 YH-poäng. Även det är en oerhört matnyttig utbildning med tanke på hur IT blivit en så självklar del av alla verksamheters vardag. Behovet av IT-relaterad kompetens inom kommunikation, projektledning samt ledar- och entreprenörskap har långtifrån mättats.

Vi fortsätter också med åtminstone två ytterligare omgångar av utbildningen till Affärsutvecklare IT-lösningar som ger 400 YH-poäng. Den ger gedigen kompetens inom exempelvis marknadsanalys, verksamhetsutveckling och projektledning. Därmed kommer våra YH-utbildningar i höst att omfatta sex klasser.

Läs mer här!