Sommarkurser – lär när du är ledig

Medborgarskolan stänger aldrig. Hela sommaren erbjuder vi kurser i de mest skilda ämnen – 47 stycken bara i Stockholm, Norrtälje, Lidingö och Gotland. Det har visat sig att många vill göra något kul och lära något nytt under sommarens lediga dagar.

Bland årets nyheter märks till exempel en nybörjarkurs i måleri enligt vedic art för hela familjen. Det handlar om att hitta hem till sig själv och sina egna kreativa processer. Även den som aldrig hållit i en pensel kan alltså skapa konstverk som verkligen speglar och uttrycker vem man är. Glöm alla krav och förutfattade meningar.

Andra spännande nyheter är stand up paddling (SUP) – där du lär dig stå upp på en bräda och paddla. En spännande ny trend i skärgården. Liksom kurser i akvarell, körsång, konditorkurser eller en floristkurs för nybörjare.

Bland alla populära kurser som återkommer i år igen märks en kurs för barn i att skapa klimatsmart konst, smyckedesign, kajakpaddling, nybörjarkurser i svenska, parkour light, keramik, fiske, första hjälpen för hundar med mycket, mycket mer.

Sommarens dagar är långa. Du hinner med en kurs också. På medborgarskolan.se kan du läsa allt om sommarkurserna.

Här hittar du Stockholm, Lidingö, Norrtälje och Gotlands sommarkurser!