Tack för en underbar vårtermin

Även om våren kom sent och var kort har vårterminen här på Medborgarskolan varit fantastisk, lång och innehållsrik.

Vi vill nu i sista nyhetsbrevet innan sommaren tacka alla som bidragit.

Tack alla fenomenala och entusiastiska kursledare!

Tack alla nyfikna, glada och ambitiösa kursdeltagare!

Och tack alla som arbetar hos och för Medborgarskolan för alla idéer och för allt arbete – som resulterat i att vi kunnat utvidga våra verksamheter.

Nu är sommaren snart här. Men håll ut – snart är det september och tid för en hösttermin som vi redan nu kan utlova blir spännande och fullmatad.

Gå in på www.medborgarskolan.se och titta igenom den fullständiga katalogen. Där finns alla uppgifter du behöver för att anmäla dig redan nu till höstens kurser, utbildningar och föreläsningar. Tänk på att många kurser och föreläsningar blir fulltecknade tidigt.

Jo, en sak till – läs kursprogrammet noga! Vi fortsätter med succén Plojkursen. En av kurserna som presenteras är helt enkelt inte på riktigt. Så, var med och tävla. När du hittat plojkursen i katalogen eller på hemsidan, skicka oss ett mejl och berätta vilken kurs som är en fejk. Skriv ordet plojkurs i mejlets ämnesrad och sänd det till info.sthlm@medborgarskolan.se senast den 18 september. Vi lottar fram tre vinnare som svarat rätt. De får varsitt presentkort à 1 000 kronor hos Medborgarskolan.

Och alla ni som har tid och lust över i sommar – ni vet väl att vi har sommarkurser också. Läs mer om dem här nedan i nyhetsbrevet.

Till sist: ha en riktigt skön och vederkvickande sommar! Det är ni alla verkligen värda.