Workshop med Sara Kadefors

Möt en av Sveriges mest framgångsrika och populära författare.

Vad ska man tänka på när man skapar en berättelse? Hur hittar man lusten när det gäller att gestalta, skriva dialoger, mejsla ut karaktärer och använda olika berättarperspektiv? Kort sagt – hur kan man som författare använda alla de verktyg som står till buds.

I sin workshop växlar Sara mellan att berätta om hur hon arbetar och hur hon lärt sig skriva och låter deltagarna göra några små övningar samt en lite större som utvärderas dag två. Workshopen pågår under en helg med tre timmar första dagen och två timmar andra. Som deltagare måste du vara beredd på att lägga egen tid för att skriva. Workshopen riktar sig till dig som drömt om att börja skriva men inte riktigt vågat eller som bara vill testa ett nytt uttryck.

Sara har skrivit åtta böcker, för barn, ungdomar och vuxna. Är aktuell med ny roman för unga, "Lex bok" som utkommer i höst. Sara skriver också regelbundet krönikor och har skrivit manus för film, teater och tv.

Workshopen genomförs 12-13 oktober. På lördagen klockan 10.00–13.00 och på söndagen 13.00–15.00. OBS – högst åtta deltagare! Sara vill ha tid för varje enskild individ. Att delta i workshopen kostar 3 800 kr.

Läs mer och anmäl dig här!