Hösten är här

Nu har vi kommit halvvägs in på höstterminen och det råder full aktivitet på alla håll. I vårt moderna kök bakas det bröd och bullar. I klassrummen lägger man upp allt från affärsplaner till att konversera franska, släktforska och dansa bugg. Vi har kurser för de flesta smakriktningar och nivåer – allt från nybörjare till mer avancerade kurser. Och i år är de faktiskt mer fullbokade än någonsin.

Men så har vi det här med tiden.

Trots att man både planerat och sett fram emot att gå en kurs är det plötsligt för sent. Almanackan är fulltecknad och anmälningstiden har passerat. Men lugn – hos oss finns det fortfarande många alternativ att välja på! Dels våra endagskurser som erbjuds både på helger och vardagar.

Dels helgkurserna som du kan boka när du får en lucka i almanackan, och vill göra något roligt när höstmörkret sänker sig. Under höstlovet gör vi dessutom en särskild satsning – inte minst mot barn och ungdomar. Då erbjuder vi många olika intensivkurser för dig som vill prova på och lära dig något nytt. Se Höstlovskurserna.

Till sist vill jag passa på att pusha för vår allra senaste nyhet – online-kurser. Det är distansutbildningar som du kan ta del av så fort du får en ledig stund över. Du studerar via mobilen, surfplattan eller datorn när och var du vill!

Läs mer om alla våra utbildningar på medborgarskolan.se/stockholm.

Varmt välkommen till Medborgarskolan – ett kulturhus som aldrig sover!

Eva Levin
Verksamhetschef för öppna verksamheten