Aktuella samarbeten

Edsvik Konsthall

Edsviks Konsthall Sollentuna

Edsvik Konsthall inriktar sig på nationell och internationell samtidskonst. Edsvik Konsthall är en av de större konsthallarna i Sverige och arrangerar årligen omkring 20 utställningar av svenska och internationella konstnärer årligen. Edsvik konsthall har ett stort utbud av kurser och workshop och samarbetar idag med Medborgarskolan verksamhet för Kultur & Mångfald

Läs mer om Edsvik Konsthall

Raoul Wallenberg Academy

Raoul Wallenberg Academy agerar i Raoul Wallenbergs anda genom att stödja unga att hitta modet att göra skillnad. Raoul Wallenberg verkar för empati, civilkurage, ledarskap och samverkan. Varje år deltar 8 000 ungdomar aktivt i våra metoder och ledarskapsutbildningar, spridd över cirka 100 skolor i hela landet.
Läs mer om Raoul Wallenberg Academy

AFS

AFS värdfamilj Magdalena och Hans

”Alla borde vara värdfamilj någon gång i livet!” Magdalena Malmsjö och Hans Berggrund är AFS värdfamilj åt amerikanska Emma - läs intervju med dem här

AFS arbetar för en fredligare värld genom ökad förståelse mellan människor och kulturer. De arrangerar utbytesprogram för unga människor. Kopplat till varje program finns flera moment i interkulturellt lärande.
AFS målsättning är att lägga grunden för en livslång upplevelse av personlig utveckling. AFS vill också skapa en förståelse och ett engagemang för andra människor och kulturer.

Läs mer om AFS