Tävling - vinn biljetter till champagneprovning!

Vinn två biljetter till en exklusiv champagneprovning med Richard Juhlin!

Tävling! Nu kan du och en vän vinna en unik champagneprovning med champagnens mästare Richard Juhlin! Motivera varför du och din vän ska vinna i kommentarsfältet till inlägget om tävlingen på Medborgarskolan Stockholms facebooksida. Vinnaren presenteras på Facebook under nästa vecka.

På kursen, som är under ett tillfälle den 12 november, får du och en vän träna er näsa och gom, lyssna till champagneexperten Richard Juhlin och njuta av en smak- och doftvandring genom några väl utvalda bubblande buteljer.

Så här tävlar du:
- Gå in på Medborgarskolan Stockholms Facebooksida
- Kommentera på tävlingsinlägget, där du motiverar varför du och en vän borde vinna

Senast den 7 november behöver vi ditt svar. Vinnaren meddelas på Medborgarskolan Stockholms facebooksida under v. 46. Lycka till!

Läs mer om kursen ”Champagneprovning med Richard Juhlin här.

Tävlingsregler:
- Tävlingen arrangeras av Medborgarskolan i Stockholm och pågår fram till och med den 7 november 2014.
- Totalt kommer en person att vinna två biljetter till kursen ”champagneprovning med Richard Juhlin” till ett värde av 3 390 SEK.
- Det finns ingen begränsning på antal bidrag per person.
- Vinnaren utses av en jury bestående av personer från Medborgarskolan som bedömer den bästa motiveringen.
- Vinnarna meddelas genom att Medborgarskolan publicerar vinnarmotiveringen på Medborgarskolan Stockholms facebooksida och skriver ett privatmeddelande till vinnaren på Facebook. Därefter uppmanas vinnaren att maila sina kontaktuppgifter till Medborgarskolan på angiven mailadress. Om vinnaren ej återkommit till Medborgarskolan inom 2 dagar från det att hen blivit kontaktad, eller om den utsedda vinnaren inte uppfyller kraven för att få delta i tävlingen, utser juryn eventuellt en ny vinnare.
- Genom att delta i tävlingen godkänner du att Medborgarskolan eventuellt publicerar din motivering på hemsidan, Instagram och Facebook.

- Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.