Vinn två biljetter till Max Tegmark!

Max Tegmark föreläser på Medborgarskolan

Tävling! Nu kan du vinna den perfekta julklappen till dig och en vän. Två biljetter till Max Tegmarks föreläsning ”Vårt matematiska universum” i Stockholm den 14 januari.

Max Tegmark är en av världens främsta och mest refererade forskare. Genom att kombinera populärvetenskap med sin banbrytande forskning förklarar Max Tegmark sina teorier på ett oavbrutet fängslande och tillgängligt sätt.

För att vara med och tävla behöver du svara på ”vad intresserar dig mest med universum?" i vårt kommentarsfält till inlägget om tävlingen. Vinnaren presenteras på Medborgarskolan Stockholms Facebook framöver.

Läs mer om föreläsningen här

Så här tävlar du:
- Gå in på Medborgarskolan Stockholms Facebook-sida
- Kommentera på tävlingsinlägget, där du svarar på den angivna frågan

Vi behöver få ditt svar senast den 15 december behöver vi ditt svar. Vinnaren meddelas på Medborgarskolan Stockholms Facebooksida veckan därefter.

Tävlingsregler:
- Tävlingen arrangeras av Medborgarskolan i Stockholm och pågår fram till och med den 15 december 2014.
- Totalt kommer en person att vinna två biljetter till Max Tegmarks föreläsning ”Vårt matematiska universum” i Stockholm den 14 januari
- Det finns ingen begränsning på antal bidrag per person.
- Vinnaren utses av en jury bestående av personer från Medborgarskolan
- Vinnarna meddelas genom att Medborgarskolan publicerar vinnarmotiveringen på Medborgarskolan Stockholms Facebook-sida och skriver ett privatmeddelande till vinnaren på Facebook. Därefter uppmanas vinnaren att maila sina kontaktuppgifter till Medborgarskolan på angiven mailadress. Om vinnaren ej återkommit till Medborgarskolan inom 2 dagar från det att hen blivit kontaktad, eller om den utsedda vinnaren inte uppfyller kraven för att få delta i tävlingen, utser juryn eventuellt en ny vinnare.
- Genom att delta i tävlingen godkänner du att Medborgarskolan eventuellt publicerar din motivering på hemsidan, Instagram och Facebook.
- Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.