Tävling! Författarsamtal Kommando Ajvide

Kommando Ajvide

Nu kan du vinna två biljetter till författarsamtalet med John Ajvide Lindqvist och Mia Ajvide – "Om att skriva" i Stockholm den 6 november 2017.

Möt Kommando Ajvide!
Kommando Ajvide består av författarna John Ajvide Lindqvist och Mia Ajvide. Ta del av ett samtal där de berättar om arbetet i deras respektive skrivstugor och vad som kommer ur det. Hur man gör för att vakendrömma och sedan brotta ner drömmarna i bokstäver och ord.
En kväll med Kommando Ajvide – tankar, tips och reflektioner kring skrivande. Under kvällen är du välkommen att delta i samtalet.

För att vara med och tävla behöver du svara på ”Vilken fråga skulle du ställa till Jonas om du fick chansen?”. Svaret skriver du i vårt kommentarsfält till inlägget om tävlingen på Facebook.

Läs mer om föreläsningen här

Så här tävlar du:

- Gå in på Medborgarskolans Facebooksida
- Ställ din fråga till Kommando Ajvide i kommentarsfältet under tävlingsinlägget.

Vi behöver få in ditt svar senast den 23 oktober. Vinnaren meddelas på Medborgarskolans Facebooksida senast den 25 oktober.

Tävlingsregler:
- Tävlingen arrangeras av Medborgarskolan i Stockholm och pågår fram till och med den 23 oktober 2017.
- Totalt kommer en person att vinna två biljetter till författarsamtalet med John Ajvide Lindqvist och Mia Ajvide – "Om att skriva".
- Det finns ingen begränsning i antal bidrag per person.
- Vinnaren utses av en jury bestående av personer från Medborgarskolan
- Vinnaren meddelas genom att Medborgarskolan publicerar vinnaren på Medborgarskolans Facebooksida och skriver ett privat meddelande till vinnaren på Facebook. Därefter uppmanas vinnaren att maila sina kontaktuppgifter till Medborgarskolan. Om vinnaren ej återkommit till Medborgarskolan inom 2 dagar från det att hen blivit kontaktad, eller om den utsedda vinnaren inte uppfyller kraven för att få delta i tävlingen, utser juryn eventuellt en ny vinnare.
- Genom att delta i tävlingen godkänner du att Medborgarskolan eventuellt publicerar din fråga på hemsidan, Instagram och Facebook.
- Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.