Vinn blommor till din mamma!

Blombukett till mor

Mors-dag-tävling!

Vinn presentkort på 500 kr att köpa en fin bukett blommor till din mamma på Mors dag på söndag! Gör så här för att delta i tävlingen:

- Gilla bilden på vår Facebooksida
- Skriv i kommentarfältet vad som gör just din mamma speciell
- Dela bilden till dina vänner på Facebook

Vi behöver få ditt svar senast tisdag den 24 maj. Vinnaren meddelas på Medborgarskolan Stockholms Facebooksida och i ett privat meddelande till vinnaren på Facebook den 25 maj.

Tips! Ge bort en kurs på mors dag. Du kan beställa presentkort på valfri summa som din mamma kan använda till valfri kurs, läs mer och beställ presentkort här.
Eller varför inte bjuda mamma på en kurs och gå tillsammans?! Sök er kurs här.

Tävlingsregler:
- Tävlingen arrangeras av Medborgarskolan i Stockholm och pågår fram till och med den 24 maj 2016.
- Totalt kommer en person att vinna ett presentkort på 500 kr.
- Vinnaren utses av en jury bestående av personer från Medborgarskolan.
- Vinnarna meddelas genom att Medborgarskolan publicerar vem vinnaren är på Medborgarskolan Stockholms Facebook-sida och skriver ett privatmeddelande till vinnaren på Facebook. Därefter uppmanas vinnaren att maila sina kontaktuppgifter till Medborgarskolan på angiven mailadress. Om vinnaren ej återkommit till Medborgarskolan inom 2 dagar från det att hen blivit kontaktad kan Medborgarskolan inte skicka presentkortet.
- Genom att delta i tävlingen godkänner du att Medborgarskolan eventuellt publicerar din motivering på hemsidan, Instagram och Facebook.
- Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.