Vinn två biljetter till Jonas Hassen Khemiris föreläsning!

Nu kan du vinna två biljetter till Jonas Hassen Khemiris föreläsning ”Om att skriva”, i Stockholm den 5 mars.

Jonas Hassen Khemiris debuterade 2003 med den uppmärksammade romanen ”Ett öga rött” och tilldelades samma år Aniarapriset för hans omfattande författarskap. 2013 skrev Jonas det öppna brevet ”Bästa Beatrice Ask” som publicerades i DN. Det hör till de mest delade svenskspråkiga texterna på nätet någonsin. Under en kväll kommer Jonas Hasen Khemiri att dela med sig av sina tankar, tips och reflektioner kring skrivandet.

För att vara med och tävla behöver du svara på ”Vilken fråga skulle du ställa till Jonas om du fick chansen?”. Svaret skriver du i vårt kommentarsfält till inlägget om tävlingen på Facebook.

Läs mer om föreläsningen här

Så här tävlar du:

- Gå in på Medborgarskolan Stockholms Facebook-sida
- Kommentera på tävlingsinlägget, där du svarar på den angivna frågan

Vi behöver få in ditt svar senast den 27 februari. Vinnaren meddelas på Medborgarskolan Stockholms Facebook-sida veckan därefter.

Tävlingsregler:
- Tävlingen arrangeras av Medborgarskolan i Stockholm och pågår fram till och med den 27 februari 2015.
- Totalt kommer en person att vinna två biljetter till Jonas Hassen Khemiris föreläsning ”Om att skriva” i Stockholm den 5mars .
- Det finns ingen begränsning i antal bidrag per person.
- Vinnaren utses av en jury bestående av personer från Medborgarskolan
- Vinnarna meddelas genom att Medborgarskolan publicerar vinnarmotiveringen på Medborgarskolan Stockholms Facebook-sida och skriver ett privat meddelande till vinnaren på Facebook. Därefter uppmanas vinnaren att maila sina kontaktuppgifter till Medborgarskolan. Om vinnaren ej återkommit till Medborgarskolan inom 2 dagar från det att hen blivit kontaktad, eller om den utsedda vinnaren inte uppfyller kraven för att få delta i tävlingen, utser juryn eventuellt en ny vinnare.
- Genom att delta i tävlingen godkänner du att Medborgarskolan eventuellt publicerar din motivering på hemsidan, Instagram och Facebook.
- Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.