TrillCamp i Kristianstad

Under fem veckor erbjuder Barbackas fritidsgård och Medborgarskolan Trill Camp för ungdomar i åldern 13-20 år.
På kvällarna blir det kurser, föreläsningar och workshops från den 15 juni, allt kostnadsfritt.
Ametist Azordegan inleder Trill Camp med en föreläsning söndagen den 14 juni på Gamlegården.

Träffa alla som medverkar under Trill Camp - bläddra i vår broschyr

Trill Camp gör sommaren för ungdomar i Kristianstad

Trill Camp på Barbackas fritidsgård är sommarens nyhet för ungdomar i Kristianstad mellan 13 och 20 år. Namnet Trill är ett amerikansk slang för ”True and Real” , verkligt och äkta, och så ska det kännas i fem veckors tid då en mängd föreläsningar, workshops och kurser finns att gå på. De är kostnadsfria, men föranmälan krävs eftersom antalet platser är begränsat. Ledarna är professionella artister, musiker, DJ:s och dansare - allt för att sprida inspirerande och aktuella kunskaper.

Ametist Azordegan och producentduon Pelari

Söndagen den 14 juni startar Trill Camp med en gratis föreläsning med Ametist Azordegan. Ametist är en känd svensk journalist och radiopratare på Sveriges Radio för musikprogrammet ”En kärleksattack på svensk hiphop”. Förutom detta sitter Ametist i juryn för Grammis i kategorin hiphop/soul, samt i juryn för Swedish Music Hall of Fame.
Förutom Ametist blir det musikproduktion med House-duon Pelari som består av Ari Khalili och Pelumbi Seferi samt Mindvoice med Ingvar Bengtsson. Detta är bara några få av alla proffs som medverkar under Trill Camp i Kristianstad.

Verkligt och äkta

Att Trill Camp är ”true and real” ska spegla hela verksamheten.
- Det känns viktigt att alla föreläsare och ledare är aktiva inom sin genre och inspirerar något som är verkligt och äkta. För då får ungdomarna kunskap som är aktuell, relevant och trovärdig. Vill skapa något som är attraktivt för Kristianstads ungdomar som i bästa fall blir ett ännu större fritidsintresse efter våra fem veckors Trill Camp, berättar Malsor Sylejmani som är musikansvarig på Medborgarskolan i Kristianstad.

Ledare från Kristianstads Fritidsgårdsforum och Medborgarskolan

Trill Camp är ett arrangemang som Barbackas fritidsgård och Medborgarskolan står bakom. Med huvudansvariga Malsor Sylejmani från Medborgarskolan samt Patrik Svensson och Monica Lesniak från Kristianstads Fritidsgårdsforum. Till sin hjälp har de flera utbildade fritidsledare som hela tiden finns till hands för ungdomarna som anmäler sig.

#trillcamp - Anmäl dig här

Mer om Trill Camp