Studio Danza

Studio Danza växer genom Medborgarskolan

Grundaren av Studio Danza, Anna Runstål-Zahn, har från januari 2011 lämnat över ansvaret att driva och utveckla dansverksamheten till Medborgarskolan. DiscoFever, Salsa och ChaChaCha är nya klasser som Studio Danza kan erbjuda.

Studio Danza startades 1994 av Anna Runstål-Zahn. Med åren har verksamheten vuxit och i dag går cirka 600 elever på olika dansklasser. Orsaken till att Studio Danza går över i Medborgarskolans regi är att Anna Runstål-Zahn vill koncentrera sig på sitt arbete inom Abs. Showkids, ett koncept som finns inom träningsinstitut och resebyråer.
 - Det är i största förtroende som jag nu överlämnar ansvaret till Medborgarskolan. De kan erbjuda ett större utbud och få Studio Danza att växa. Känns samtidigt skönt att jag kan fokusera på Abs. Showkidz som har vuxit snabbare än vad jag kunde drömma om, säger Anna Runstål-Zahn.

Under våren kan deltagarna lära sig nya danser som till exempel DiscoFever, Salsa och Cha Cha Cha och Musikalsång för barn.
- Studio Danza´s mål är att sprida dansglädje och att lära ut de olika dansarterna med undervisning av hög kvalité och med Medborgarskolan kommer detta fortsätta, berättar Anna Runstål-Zah.

Fakta om Studio Danza & Anna Runstål-Zahn

Studio Danza startade 1994. Anna har en lång danskarriär bakom sig med deltagande i ett 15-tal uppsättningar. Hon är utbildad och arbetat som lärare utomlands ibland annat Frankrike, Västindien, England och USA. I Sverige har hon flertal gånger deltagit i Nils Poppes revyer på Fredriksdalsteatern i Helsingborg.
Studion har ett 15-tal olika danskurser uppdelade i åldersgrupper och svårighetsgrader. På Studio Danza finns elever i alla åldrar, från nybörjare till erfarna amatördansare. Lärarna består av en blandning av välutbildade yrkesdansare till före detta elever på väg in i en danskarriär.

Välkommen till oss - här finns vi

Studio Danza
Industrigatan 5
271 39 Ystad

www.studiodanza.se