Cambridge English

En examen som ger dig möjligehet att studera eller arbeta inom Europa. CAE-certifikatet är godkänt hos mer 6000 arbetsgivare och skolor/universitet utomlands som ett bevis på dina engelska språkkunskaper. Här finns mer om Cambridge English: Advanced (CAE) och du kan även besöka deras YouTube-kanal.

Läs vad olika studenter tycker om Cambridge English och hur examinationen hjälpt dem i sin yrkesroll eller för studier.

Innan du bokar din examination kan du göra förkunskapstest för att se på vilken nivå du är. Behöver du öka din kunskaper? Då rekommenderar vi en preperandkurs.

Preparandkurs på Medborgarskolan

För att förbereda dig på bästa sätt kan du gå en preparandkurs hos oss. Vi jobbar med ett studiematerial som vässar dina kunskaper i engelska; ordförråd, grammatik, talad engelska och skriven engelska. Allt för att du ska förbereda dig på bästa sätt.
Notera att examen ligger utanför kursen.

Här är aktuell/-a kurser i Skåne

Privatlektioner i grupp eller enskilt

Notera att du även kan boka privatlektioner i grupp eller indvididuellt. Vi har kurser/undervisning både för privatpersoner och företag. Kontakta oss så berättar vi mer om upplägg och prisbild.

CollegeBound testcenter i Malmö

Vi samarbetar med CollegeBound i Malmö, ett certifierat test center (SE007) för Cambridge examina digitalt. Du kan boka testet själv via deras kontaktuppgifter nedan.

College Bound AB (SE007)
Hans Michelsensgatan 9
211 20 Malmö
Kontaktperson: Andreas Lejon
Telefon 072-386 33 21 
Mejl: cem@digitalclassroom.eu
Hemsida www.digitalclassroom.eu