Facebook - gilla våra sidor

Häng med oss på Facebook

Här kan du dela med dig av åsikter och tankar. Så klicka in dig redan nu på Facebook och börja "Gilla" oss.

Policy för Facebook

Facebook är ett forum för dig som gillar att prata kurser, studiecirklar, musik, konst - både med oss och med andra. Du kan också ställa frågor, dela med dig av funderingar eller om du vill tipsa oss om olika saker. Har du privata funderingar rörande kurser hänvisar vi till vårt kundcentrum som du når via region.syd@medborgarskolan.se eller om du vill ringa 075-241 68 50.

Genom vår Facebook-sida kommer vi dela med oss av information, arrangemang, kampanjer och erbjudande som kan vara intressant för dig som gillar oss. Maximalt två till tre gånger per vecka delar kan du räkna med att höra något ifrån oss.
Facebook-inläggen ska vara i en positiv ton och vi förbehåller oss därför rätten att radera inlägg som vi bedömer är kränkande eller stötande, brottsliga, marknadsför andras verksamheter, inte relevanta, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande.

Vi vill ha en öppen dialog med dig

Facebook är ett forum där inläggen inte berör eller kritiserar enskilda personer. De som vid upprepande tillfällen bryter mot denna policy kan stängas av från sidan och få alla sina inlägg raderade. Har du frågor eller vill anmäla något/någon? Kontakta oss på region.syd@medborgarskolan.se eller ring 075-241 68 50.