Excel-kurser

Kompetensutveckling för företag och organisationer

Excel är en del av Microsoft Office-paketet och ett mångfacetterat kalkylprogram. Med Excel kan man bland annat skapa kalkyler, diagram och listor. Excel hjälper företagsledare och medarbetare att lägga upp årets budget, göra uträkningar, hålla reda på utgifter och så vidare – listan kan göras hur lång som helst.

Medborgarskolans Excelkurser har som syfte att effektivisera användningen av programmet; att göra det lättare för anställda och företagsledare att verkligen utnyttja alla smarta funktioner.

Många är bekanta med Excel men även om man har arbetat med det under många år brukar det finnas viktiga funktioner som man inte behärskar eller ens känner till. Andra har behov av en mer grundläggande utbildning.

På Medborgarskolan har vi många års erfarenhet av att erbjuda kurser i Excel för företag. Det första vi gör är att analysera era behov och vad som skulle kunna underlätta ert dagliga arbete. Efter utvärderingen rekommenderar vi en lämplig utbildning. Många gånger upptäcker vi att just era behov inte passar in i en färdig kurs. Då anpassar vi oss och skräddarsyr en Excel-kurs som fyller era utbildningsbehov.

Prisexempel för Excelutbildning

Excel grundnivå sex tillfällen à 2,5 timme med 8 deltagare kostar cirka 18 000 kronor exklusive moms. I priset ingår inte resor och om vi hyr externa lokaler.

Så här fungerar det:

1. Boka ett GRATIS utvärderingsmöte med oss

Vid utvärderingsmötet definierar vi era behov och mål när det gäller Excel.

2. Vi skräddarsyr utbildningen

Vi har inga färdiga mallar för företagsutbildning. Istället anpassar vi utbildningen efter era behov och deltagarnas baskunskaper.

3. Excel-utbildning med full flexibilitet

Individuell utbildning eller grupp. I våra lokaler eller era? Med våra företagsutbildningar är det ni som styr.

Kontakta oss för mer information!