Vinn festivalband till Live at Heart!

Ta chansen och tävla om två festivalband till Live at Heart.

Tre frågor – tre svar! Har du de rätta svaren så har du också chansen att vinna två festivalband som gäller 30 augusti – 2 september. (1390 kr)
Häng på, sista tävlingsdag är den 27 augusti, sen utser vi och kontaktar två stycken vinnare den 28 augusti. Vinnarna hämtar sitt pris på Medborgarskolans expedition i Örebro. Missa inte! Svara på frågorna nedan!

Medborgarskolan - en del av Live at Heart!

Live at heart är en showcase-festival som arrangeras i Örebro den 30 augusti – 2 september. Festivalen är en av Skandinaviens största musikevent med över 200 band, 20 scener, seminarier och en filmfestival. Vi är stolta och glada för att vi medverkar med en egen scen och band från våra musikhus i Karlstad och Örebro.

Besök oss på facebook

Kontakt på Medborgarskolan
Örebro län: Karin Wistrand, karin.wistrand@medborgarskolan.se
Värmlands län: Eva Olsson, eva.olsson@medborgarskolan.se

1 september på Harrys Hamnplan Örebro, spelar band från Medborgarskolan Värmland /Örebro. Vi bjuder på en skön blandning av pop, elektro, blues och hårdrock.

Medverkande band
Sofia Vivere med band – Örebro
Bear & Lion - Örebro
DSH5 – Örebro
Dick Tiger - Örebro
Atomic Love Reactor – Karlstad
Confusion – Säffle

Läs mer på www.liveatheart.se

Tävling! Svara och vinn!

Live at heart är en festival där artisterna får möjlighet att spela på flera ställen i city och möta både ny engagerad publik och branschfolk. Hur många band eller soloartister spelar på festivalen?

Har du ett specifikt intresse som du vill fördjupa dig i? Eller vill du lära dig något nytt? Om du vill göra detta tillsammans med andra kan du starta en studiecirkel. Hur många behöver man minst vara för att ha en studiecirkel?

Artisten som kallas "the Boss" släppte 1975 ett album som blev hans stora genombrott. Vad heter albumet?