Arbetssökande

Arbetssökande

Varför ska du välja oss?

Medborgarskolan är en ideell förening utan eget vinstintresse, vilket gör att vi kan investera alla våra resurser direkt i dig. Vi har mer än 75 års erfarenhet som folkbildare och har i över 25 år hjälpt människor in på arbetsmarknaden. Vi arbetar varje dag för att skapa mod och möjligheter för en mångfald människor och vi utgår alltid från varje persons unika förutsättningar och behov.

Vi jobbar med hjärtat. Vi ger dig personligt stöd. Du ska känna att du har oss i ryggen och att vi backar upp dig hela vägen.

Vårt kontaktnät är ditt kontaktnät. Vi har ett nära och aktivt samarbete med näringslivet och vi kan ofta erbjuda praktik i våra egna verksamheter. Allt detta ökar dina möjligheter att få arbete.

Vår folkbildningsbas och vårt breda utbud av kurser och studiecirklar i huset gör att vi kan erbjuda dig fortbildning, friskvård och andra lustfyllda aktiviteter som kan hjälpa dig framåt.

Tveka inte att fråga om du undrar över något. Varmt välkommen till oss!

Våra projekt och tjänster

Grupp människor i projekt ALV Leende kvinna framför dator
Kvinna i profil i fokus med andra personer ur fokus i bakgrunden Porträtt av tre personer (en man och två kvinnor)

Vi fick jobb!

Azem Rama
Azem Rama
Mostafa Karmotl
Mostafa Karmotli
Rozalin Hamo
Rozalin Hamo
Mohammad Abdul Naser Alahmad
Mohammad Abdul Naser Alahmad

Rabatt Trygghetsrådet

TRR Trygghetsrådet är en icke vinstdrivande stiftelse som ägs av arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK. De stöttar uppsagda tjänstemän, arbetsgivare och fackligt förtroendevalda på företag inom privat sektor i samband med uppsägningar på grund av arbetsbrist.

Medborgarskolan erbjuder kurser/utbildningar till TRR som uppfyller de utbildningsmål som TRR önskar för de personer som de stöttar. Alla som är inskrivna hos TRR och anmäler sig till en ordinarie kurs via hemsidan/telefon får rabatt på kurspriset.

Botanisera bland våra kurser för att hitta de kurser som passar dig utfrån vad du och din handläggare kommit överens om.