Diplomutbildningar

Funderar du på en nystart i livet? Kanske vill du byta karriär helt och hållet eller fördjupa dig i ett fritidsintresse som du brinner för? På våra diplomutbildningar ställs du inför nya utmaningar. Vi erbjuder fyra förberedande estetiska grundutbildningar som vänder sig till dig som vill påbörja en helt ny yrkesbana eller krydda ditt CV med nya meriter.

Medborgarskolan är ett modernt kunskapscentrum i tiden. Trender, ny forskning och aktuell branschkunskap är centrala delar i våra utbildningsprogram. Gemensamt för våra kursledare är inte bara att de är yrkesverksamma inom sina respektive expertområden, utan även att de kontinuerligt fortsätter att vidareutveckla sig. Dels för att kunna leverera rätt kunskap men också för att kunna göra det på rätt sätt. Det sätt som ger dig mest valuta för pengarna.

Satsa på dig själv. Satsa på Medborgarskolan. Kanske är det här året då du bestämmer dig för att förverkliga det du vill göra – för att bli den du vill vara. Varmt välkommen att starta din resa hos oss!

IN ENGLISH

Göteborg

Keramik
Måleri
Sågmaskin
Silversmide

Intresseanmälan

Markera vilken eller vilka utbildningar du är intresserad av och fyll i dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss till dig snarast möjligt!

Vilken diplomutbildning är du intresserad av?