Hållbart företagande

Händer (från män, kvinnor, olika åldrar, olika färger) på varandra

Vägen till det goda företagandet

Förr var CSR eller hållbarhet något som bara berörde några få på företaget som ägnade sig åt miljöfrågor. Numera genomsyrar det i stort sett alla processer och arbetsuppgifter och ligger till grund för ett företags framgång på många plan. Kort sagt: Allt handlar om hållbarhet och samhällsansvar. Och alla pratar om det.

Att ta sitt samhällsansvar innebär att systematiskt jobba för ökad hållbarhet – socialt, miljömässigt och ekonomiskt. Men för att driva ett lyckat hållbarhetsarbete på vägen mot det goda, ansvarsfulla företagandet krävs engagemang, kunskap och förståelse – och då kan en kurs vara ett bra alternativ.

För Medborgarskolan är samhällsansvar och hållbarhet en prioriterad fråga. Vi ger dig de kunskaper och verktyg du behöver för att komma igång eller utveckla ditt företags hållbarhetsarbete.

I menyn till vänster finner du några exempel på färdiga koncept, men vi anpassar självklart innehåll, upplägg och genomförande efter ditt företags och dina medarbetares behov och förutsättningar.

Kontakta oss för mer information och/eller offert