Näringsliv

För företag med både hjärta och hjärna

En mans ansikte i fokus

Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund. Vi är en ideell förening, utan eget vinstintresse. Vi kan utbildning och skapar dagligen mötesplatser för vidareutveckling och kompetenshöjning. Med rötter i folkbildningen och grenar ut i näringslivet skräddarsyr vi lösningar som hjälper till att höja dina medarbetares kompetens och engagemang och därmed ditt företags eller din organisations konkurrenskraft.

Vägen till det goda företagandet

Vet alla på ditt företag vad CSR (Corporate Social Responsibility) och hållbarhet är? Eller vad det innebär i form av möjligheter, utveckling och affärer? Socialt ansvarstagande visar inte bara att du vill vara med och skapa ett bättre samhälle, det stärker ditt varumärke, ger klara konkurrensfördelar och skapar engagemang hos medarbetarna.

För Medborgarskolan är samhällsansvar och hållbarhet en prioriterad fråga. Vi ger dig de kunskaper och verktyg du behöver för att komma igång eller utveckla ditt företags hållbarhetsarbete.

Medborgarskolan har tre egna hållbarhetslöften, se nedan. Att vara en schysst organisation med ett socialt och ekologiskt hållbart tänkande som lyssnar in samhällets behov är något vi själva jobbar med. Och därför gärna inspirerar andra att göra.

Medborgarskolan Västs hållbarhetslöften: Vi ska utgå från samhällets behov, Vi ska vara en schysst organisation, Vi ska inspirera vår omvärld