Medborgarskolan Business

Bli den du vill vara

En mans ansikte i fokus

Medborgarskolan Business erbjuder i höst en serie utbildningar för dig som vill bli det bästa av dig själv! Här handlar det om att använda de mest effektiva verktygen för att inom rimlig framtid utvecklas till den du vill vara i ditt yrkesliv. Du har det i dig, men vi behöver alla fokusera, skapa oss en bild av vår potential och vart vi vill nå och påbörja resan. Bli dig själv tillsammans med oss!

Folder Produktportfölj hösten 2017 (pdf)

Vägen till det goda företagandet

Vet alla på ditt företag vad CSR (Corporate Social Responsibility) och hållbarhet är? Eller vad det innebär i form av möjligheter, utveckling och affärer? Socialt ansvarstagande visar inte bara att du vill vara med och skapa ett bättre samhälle, det stärker ditt varumärke, ger klara konkurrensfördelar och skapar engagemang hos medarbetarna.

För Medborgarskolan är samhällsansvar och hållbarhet en prioriterad fråga. Medborgarskolan Business ger dig de kunskaper och verktyg du behöver för att komma igång eller utveckla ditt företags hållbarhetsarbete.

Medborgarskolan har tre egna hållbarhetslöften, se nedan. Att vara en schysst organisation med ett socialt och ekologiskt hållbart tänkande som lyssnar in samhällets behov är något vi själva jobbar med. Och därför gärna inspirerar andra att göra.

Medborgarskolan Västs hållbarhetslöften: Vi ska utgå från samhällets behov, Vi ska vara en schysst organisation, Vi ska inspirera vår omvärld