Medborgarskolan Business

Företagsutbildningar för företagsamma

Glada affärsmän och -kvinnor

Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund. Vi är en ideell förening utan eget vinstintresse. Vi kan utbildning och skapar dagligen mötesplatser för vidareutveckling och kompetenshöjning. Vi finns nära dig — på 17 orter runtom i Västra Götaland och Halland. Hos oss finns områdesexperter som hjälper till att höja dina medarbetares och ditt företags kompetens och konkurrenskraft. Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor, helt enkelt.

Vi erbjuder skräddarsydda, kompetenshöjande företagsutbildningar inom områden som hållbarhet, ledarskap, projektledning, data, försäljning, inköp, företagsekonomi, juridik och språk.

Vi anpassar innehåll, upplägg och genomförande helt och hållet efter ditt företags och dina medarbetares behov och förutsättningar. Tack vare vårt breda kontaktnät kan vi snabbt erbjuda flexibla och kostnadseffektiva lösningar.

Vi anordnar även mötesplatser och aktiviteter speciellt för din verksamhet. De kan omfatta allt från enstaka föredrag och workshops till projektledning och genomförande av hela event.

Folder om Medborgarskolan Business (pdf) för nedladdning

Vägen till det goda företagandet

Vet alla på ditt företag vad CSR (Corporate Social Responsibility) och hållbarhet är? Eller vad det innebär i form av möjligheter, utveckling och affärer? Socialt ansvarstagande visar inte bara att du vill vara med och skapa ett bättre samhälle, det stärker ditt varumärke, ger klara konkurrensfördelar och skapar engagemang hos medarbetarna.
Händer som formar ett hjärta runt sol som går ner

För Medborgarskolan är samhällsansvar och hållbarhet en prioriterad fråga. Medborgarskolan Business ger dig de kunskaper och verktyg du behöver för att komma igång eller utveckla ditt företags hållbarhetsarbete.

Se menyn till vänster för att läsa mer om de kurser och utbildningar vi erbjuder inom CSR- och hållbarhetsområdet. Fler utbildningar under respektive ämnesområde tillkommer efter hand.

Kontakta oss för mer information!