Upptäck världen - och dig själv!

Man med barn på tågstation

Vår vagabond är en passionerad upptäcktsresande på jakt efter nya äventyr och insikter. Han drivs av lusten att utforska och förstå sin omgivning, att lyssna inåt och förfina sina sinnen. Han bär upp en cinematiskromantisk elegans med bohemisk nonchalans och charm. Att leva i full harmoni med jorden är hans mål. Han är och bjuder på sig själv, utan oro för vad andra tycker. Väck din egen inneboende vagabond och gör dig redo för en hisnande resa!

Känner du för att skaka din rumpa till exotiska rytmer eller leva ut dina känslor via en teaterkaraktär? Här har du alla möjligheter att bättra på ditt uttryck, såväl fysiskt som mentalt.
Se mer under Dans och teater

Längtar du efter att vara nära naturen? Kanske skaffa ett husdjur? Förbättra din relation till Moder Jord genom att lära dig mer om hur hon fungerar och hur vi bäst kan hjälpas åt att värna om vår omgivning.
Se mer under Djur och natur

Vem tror du att du är? Upptäck mer av dig själv och hitta hem genom att forska i din historia och lära känna dina egna rötter. Eller varför inte göra som Zlatan och skriva din egen biografi?
Se mer under Kultur och historia

Var rädd om din kropp! Tillåt dig avslappning och återhämtning men, för att må bra, även regelbunden träning. Det finns massor av roliga, sköna och hälsosamma sätt att ge både kropp och själ det de behöver.
Se mer under Kropp och själ

Ladda dina sinnen med dofter och smaker från alla världens hörn! Vill du vässa smaklökarna med en vin- eller whiskyprovning? Eller, om du är mer inne på våra svenska traditioner, kanske du vill bli skickligare på att tillreda västkustens fisk- och skaldjursspecialiteter eller spetsa till viltgrytan?
Se mer under Mat och dryck

Är du sugen på att testa ett nytt språk? Kanske i samband med en utlandsresa du planerar? Du blir ofta vänligare bemött och klarar praktiska situationer under resan bättre om du kan lite av språket.
Se mer under Språk och kommunikation

Oavsett vilket ämnesområde du brinner för, så har vi massor att erbjuda. Och ännu lite till. Skulle du ändå sakna något, hör av dig till oss! Vi lyssnar gärna på dina synpunkter och fixar självklart kursen du önskar om vi kan.