Vårkänslor

Ladda för nya äventyr!

Innan vi vet ordet av är våren och sommaren över oss. Så förbered dig redan nu för att kunna njuta maximalt av varje ögonblick! Snart startar kurser i trädgårdsskötsel, förarintyg, konsten att grilla, betonggjutning, jägarskolan, foto, pilflätning, hunddressyr och mycket mer. Vilket blir ditt äventyr i sommar?

Våren och sommaren är trädgårdens höjdpunkt. Från vinterns dvala väcks den ljuvligaste symfoni av färger och dofter till liv. Inget äpple smakar så saftigt som det från ditt eget träd, ingen grönsak är så full av nyttigheter som den du själv plockar i ditt eget land. Och har man nu ingen egen trädgård så kan man ändå göra små underverk på sin balkong eller i en kruka i köksfönstret.
Se mer under Hem och Trädgård

Står du kanske i begrepp att skaffa hund? Eller undrar du hur man kan träna och aktivera sin hund på bästa sätt? Kanske det rent av är valpar på gång? Vi har en mängd olika hundkurser med olika inriktningar. Dessutom har vi Jägarskolan för dig som är jaktintresserad!
Se mer under Djur och Natur

Låt kunskapens vind fylla ditt segel! Vi har lång erfarenhet av att utbilda och erbjuda kurser inom navigation och sjöliv. Medborgarskolans kursutbud inom ämnet är mycket gediget och inkluderar alla viktiga certifieringar. Så oavsett om du är intresserad av förarintyg, kustskepparintyg, seglarintyg, VHF-certifikat, radarintyg eller något annat inom navigation och sjöliv, så har vi rätt kurs för dig!
Se mer under Navigation och Sjöliv

Ovanstående är bara några exempel på ämnesområden som kan vara extra intressanta så här inför våren och sommaren. Givetvis finns det massor av andra kul aktiviteter som lockar när temperaturen börjar bli behagligare utomhus. Och ännu roligare blir det om du är förberedd. Så vilket blir ditt äventyr i sommar?