Kursledare

Cathrin Tingqvist - koreograf & scenograf
är utbildad danspedagog i såväl Tyskland som Sverige och har verkat som danspedagog och koreograf sedan 1991. Har jobbat främst på Medborgarskolan med olika danskurser, även frilansat som koreograf i en mängd olika musikaler. Cathrin har varit dansambassadör för Trollhättan och har under de senaste 5 åren verkat i Norge som koreograf för musikaler.

Agneta Granqvist - regissör & producent
har verkat som regissör/producent under ett flertal år med ett antal musikalproduktioner bland annat ”Sound of music", "Djungelboken", "Little Shop of Horrors" och "Fame". Agneta har även skrivit en egen musikal ”Good Old Days". Hon startade en egen teater, TeodoraTeatern 2002, med musikalproduktioner och har drivit ett nöjeskoncept med underhållningsshower under flera år. Hon är initiativtagare till Showskolan och har regisserat/ producerat Showskolans tre tidigare succéuppsättningar.

Sara Arvidsson - sångcoachning individuell
började sin musikaliska resa redan som 8-åring och har sedan dess medverkat i olika musikaliska sammanhang som sångerska. Sara är utbildad vid estetiska programmet med musikprofil och har studerat sång och musikal med klassisk inriktning i Los Angeles hon har även gått Showskolans show- och musikalutbildning. 2012/2013 medverkade Sara i musikalproduktionen "Pretty Woman" och under hösten 2013 i krogshowen "Gals and Pals".

Niklas Karlsson - köransvarig
är en mångsysslare med ett brinnande intresse för musik. Niklas är utbildad vid Hjortmosseskolans musikklasser samt Ljud & Bildskolans musikproduktionsprogram. Han har haft ett flertal spelningar runtom i Västsverige och har även medverkat som sångare och musiker i Showskolans musikalproduktion "Pretty Woman" och i krogshowen "Gals and Pals". I den förstnämnda var han även körledare under en period.

Drottning Blankas gymnasium - sminkör och styling