Synopsis

Möt Charles, en inbiten ungkarl som tycks tillbringa allt större del av sin fritid med att gå på alla andras bröllop tillsammans med sina vänner. Ju fler bröllop han går på desto mer livrädd blir han att gifta sig själv.

Hans ungkarlsliv har rymt mängder av charmiga och begåvade flickvänner, men ingen av dem har lyckats få honom till altaret. En dag stöter Charles på Carrie. Två människor som är skapta för varandra möts och Charles kämpar hårt för att inte lära känna Carrie, eller ännu värre bli förälskad i henne. Tre vigslar och en begravning senare, slår ödet ändå till.

Detta är några av ingredienserna i Showskolans nyskrivna musikal efter den klassiska filmen, Fyra bröllop och en begravning. En romantisk och humoristisk musikal där de mest oväntade händelser inträffar i en hysterisk anda. Vändningar som ingen kunde ana i ett hav av bröllopsklänningar, präster som ingen förstår och en brudgum som tvekar vid altaret. Allt mixat med bröllopsgäster som alla har sina speciella karaktärer och utstrålningar.