Spanien

CILE, Málaga

CILE språkcenter är beläget mitt i Málagas historiska centrum med butiker, banker, restauranger, kyrkor och teatrar inom bara några kvarter och stranden på 10 minuters gångavstånd. Skolan erbjuder idealiska studievillkor i en välkomnande och vänlig atmosfär och en mängd kurser avsedda att effektivt lära studenterna att med självförtroende använda det spanska språket i vardagen. Man tillämpar moderna undervisningsmetoder med eget material och garanterar kvalificerade lärare med öppna sinnen.

Rikt aktivitetsprogram

CILE har erkännanden från och samarbeten med kvalitetsinstitut som t ex Alcalá-universitetet i Madrid (CEELE) och Instituto Cervantes. På skolan finns tillgång till böcker, tidningar och videofilmer och man har ett rikt aktivitetsprogram med fester, utflykter, sport och kultur. Logi erbjuds i familj, i lägenhet eller på hotell. 

Málagakust Paradisstaden med mycket sol

Málaga, "paradisstaden" som nobelpristagaren Vincente Aleixandre kallade den, är Costa del Sols pärla med sitt milda klimat, blå himmel och 330 dagars sol om året, omgiven av vackra stränder på ena sidan och kullar, sjöar och pittoreska byar på den andra. Málaga erbjuder sportmöjligheter såsom segling, vattenskidåkning, vindsurfing, tennis, golf och ridning. Påskprocessioner, tjurfäktning och flamenco tillhör de färgstarka traditioner som visar prov på det andalusiska folkets livliga karaktär. Inom nära räckhåll ligger Sevilla, Granada med det vackra Alhambra och Sierra Nevada med möjlighet till skidåkning och på andra sidan Gibraltarsundet väntar Afrikas magiska kontinent.
Läs mer på CILE:s webbplats