Hitta plojkursen och vinn presentkort!

Plojkurs

Någonstans i kursutbudet döljer sig en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Vi lottar ut fem presentkort om vardera 1 500 kr som kan användas till valfri kurs. Senast 28 februari 2017 vill vi ha ditt svar. Lycka till!

RÄTT SVAR OCH VINNARNA I VÅRENS TÄVLING HITTAR DU HÄR!

Plojkurser vi minns från tidigare år

Mindtwerking (hösten 2016)
Kursen vänder sig till dig som alltid drömt om en danskarriär men aldrig haft tid. Eller talang. Med hjälp av din inlevelseförmåga, kan du nu genomföra dansdåd som världen aldrig förr skådat. Och aldrig heller kommer att skåda. Mindtwerking kan förstås utföras på alla slags dansgolv – eller inget alls – det enda du behöver göra är att blunda, känna rytmen och låta hjärnan studsa!

Pajkastning (våren 2016)
Kursen vänder sig till dig som vill bli sämre på att lyssna på andras argument, träna upp din kastararm och bli bättre på att slänga käft och förnedra. Pajkastning tillhör vårt kulturarv och ingick även i de gamla hovnarrarnas roll. Att kasta bakverk kan med fördel användas under familjegräl, grannfejder, i clownnummer, på nöjesfält och på svensexor.

Brygg din egen lyckodryck (hösten 2015)
För dig som vill leva i ett rus av lycka och framgång utan svackor av lagom, tristess och äkta skit. Med hjälp av enkla drinkrecept lär du dig blanda ekologiskt, socialt och politiskt korrekta ingredienser i exakt rätt doser, så att du övertygar både dig själv och andra om att du är lycklig.

Tillbaka till framtiden (våren 2015)
Har du alltid undrat hur det skulle vara att segla med vikingarna, rida med Crazy Horse eller festa med Kleopatra? Nu kan du äntligen stilla din nyfikenhet! Vi lär dig funktionerna i splitternya, elektroniska tidsförflyttningsenheten iTimeTravel (tilläggskomponent till smartklockan iTime) och hur du smidigt surfar mellan olika tidsåldrar.

Mitt luftslott (hösten 2014)
Lär dig bygga ett eget luftslott - helt enligt konstens regler. Med fantasins kraft skapar du allt ifrån små, löjliga skenföreställningar till storslagna luftpalats. En kurs i bästa DIY-anda.

Telekinesi (våren 2014)
Du lär dig hur du öppnar låsta dörrar utan nyckel, slipper gå ut med soporna när det regnar eller flyttar olämpliga moln när det är dags för picknick. Du får kontroll över ditt liv och blir bemött med respekt när du snabbt kan förflytta störande objekt eller personer ur din närhet.