Arbetsmarknad

Arbetsmarknad

Medborgarskolan har i drygt 25 år hjälpt tusentals människor att komma närmare arbetsmarknaden. Vi arbetar alltid med individen i fokus och utgår från varje persons unika önskemål och förutsättningar. Vårt nära och aktiva samarbete med det lokala näringslivet ökar dina möjligheter att få jobb.

Följande orter erbjuder stöd inom dessa områden >>

Medborgarskolan har en mycket bred, lokal förankring över hela Sverige och vi känner väl till det lokala näringslivets behov av kompetens. Vi samarbetar även med arbetsförmedling, försäkringskassa och kommun. Vår kompetenta och engagerade personal jobbar tillsammans med dig för att du ska nå dina mål. Vi står redo att föra dig närmare ett jobb – på dina villkor.

Arbetsgivare

Är du i behov av ny arbetskraft? Har du anställda som är sjukskrivna och inte kan återgå till sina tjänster? Har du möjlighet att erbjuda någon en praktikplats? Har dina anställda behov av friskvård eller kompetensutveckling?

Arbetssökande

Vi arbetar tillsammans för att hitta olika jobb- och utbildningsmöjligheter och tar fram en plan för hur du ska nå dina mål. Du får vägledning och uppmuntran, nya kontakter med arbetsgivare samt nya, vassa jobbsökarverktyg.

Sjukskriven

Vi erbjuder dig nya möjligheter att närma dig arbetslivet, oavsett var du befinner dig idag. Utifrån dina egna behov och önskemål träffar du andra i samma situation, är med på olika typer av aktiviteter och får intressanta kontakter med framtida arbetsgivare.

Funktionsnedsättning

Medborgarskolan kan erbjuda sysselsättning till dig med funktionsnedsättning. Du har givetvis även möjlighet att ingå i våra arbetsmarknadsprojekt och -verksamheter, som är individuellt utformade och kan anpassas efter dina behov.

Kommande evenemang i Örebro Län