Stöd och matchning

Söker du arbete men upplever att du har fastnat? Vi ger dig handledning utifrån dina behov och förutsättningar. Vi jobbar effektivt och målinriktat. Vi hjälper dig med nya, värdefulla kontakter och matchar dig mot jobb eller utbildningar som passar dig. Du ger oss din kompetens, personlighet och vilja - vi ger dig verktygen som leder till jobb. Tillsammans blir vi smartare!

Vårt kontaktnät blir ditt kontaktnät

Vi har ett tätt samarbete med näringslivet som ger dig genvägar till rätt kontakter och möten med arbetsgivare med anställningsbehov. Vi inbjuder till intressanta, relevanta föreläsningar och studiebesök.

Vi hittar dolda jobb

Vi scannar hela tiden av marknaden för att hitta dolda jobb som kan passa dig. Vi ger dig gärna tips om vad specifika arbetsgivare söker.

Vi har fungerande metoder för att matcha dig mot olika jobb och utbildningar.

Vässa dina jobbsökarmetoder

Om du vill får du hjälp med att vässa dina jobbsökarmetoder, snygga till dina ansökningshandlingar och lyfta det som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Är du osäker på vad du vill?

Är du osäker på vad du vill undersöker vi tillsammans dina möjligheter inför framtiden. Du kan prova på aktiviteter av olika slag för att testa vad du är bra på och motivera dig i rätt riktning.

Du får den fortbildning du behöver

Vi ger dig den fortbildning du behöver - i allt från data, språk och samhällsinformation till intervjuträning och jobbsök via sociala medier.

Vi backar upp dig

Sist men inte minst: Vi ger dig personligt stöd och backar upp dig hela vägen. Du ska känna att du har oss i ryggen. Vi håller kontakten med dig även efter du fått jobb för att vara säkra på att allt går som du har tänkt dig.

Så här gör du

Kontakta din arbetsförmedling och säg att du vill ge oss en chans. Hänvisa till KA-nr 10035401.

Här finns vi

Våra lokaler finns på Söndrumsvägen 35 i Halmstad.

Vill du veta mer?

Halmstad
Hanna Schölander
tel 0340-69 56 10 | hanna.scholander@medborgarskolan.se