Jobbcoaching

Coachas till ett nytt jobb

Våra kompetenta och engagerade jobbcoacher hjälper dig tillbaka till arbetslivet. Tillsammans arbetar ni fram en plan för hur du ska nå dina mål. Genom individuella coachsamtal och intervjuer kartläggs din yrkeserfarenhet och de kunskaper och färdigheter som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Vårt kontaktnät blir ditt kontaktnät

Hos oss får du hjälp med att vässa ditt CV och andra ansökningshandlingar så att de anpassas till det jobb du söker.

När du inte vet vad du vill

Våra jobbcoacher har ett kontaktnät, erfarenhet och dessutom en lokal kännedom av arbetsmark¬naden. Med ett nära samarbete med näringslivet och den offentliga sektorn hjälper vi dig med de rätta kontakterna för att underlätta och påskynda ditt arbetssökande. Du får praktiska råd och tips på lösningar för att du ska hitta en ny anställning. Vi ser oss hela tiden om efter nya jobb som kan passa dig och kommer gärna med förslag på vad specifika arbetsgivare söker.

Upplägg

Vårt upplägg för jobbcoachning omfattar maximalt tre månader där vi utgår från ditt specifika behov och dina förutsättningar. Under denna period varvas praktik, teori, CV-genomgång, workshops och intervjuträning.

Så här jobbar vi

Utifrån din kompetens och dina personliga förutsättningar skapar du och din jobbcoach en handlingsplan som är vägen för dig till ett arbete. Förutom dina personliga möten med din jobbcoach arrangerar vi workshops i mindre grupper där du får möjlighet att träna på arbetsintervjuer, personlig marknadsföring, sociala medier och inspiration.