Jobb- och utvecklingsgarantin

Vi vänder oss till dig som har varit arbetssökande i minst ett år och som under sex månader vill ha extra hjälp att hitta jobb. Genom våra engagerade och erfarna jobbcoacher får du redskapen, kontakterna och genvägarna som för dig närmare arbetsmarknaden.

Vi har verktygen du behöver för att hitta det jobb du vill ha och övertyga din nya arbetsgivare om att du är rätt person för jobbet. Vår modell bygger på två hörnstenar, dels att hjälpa dig få ditt personliga nätverk att växa och dels att utveckla dina metoder att söka jobb.

Vi kartlägger din yrkeserfarenhet och de kunskaper och färdigheter som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Skräddarsy dina ansökningshandlingar

Hos oss får du hjälp med att vässa ditt CV och andra ansökningshandlingar så att de anpassas till det jobb du söker.

När du inte vet vad du vill

Genom coachande vägledning utforskar vi dina möjligheter inför framtiden och tillsammans gör vi upp en preliminär plan för hur du ska gå tillväga. Eftersom dina mål kan komma att ändras under resans gång, sätter vi upp delmål som vi sedan följer upp och justerar vid behov.

Vårt kontaktnät blir ditt kontaktnät

Vi har ett tätt samarbete med näringslivet och den offentliga sektorn och vi hjälper dig med de rätta kontakterna för att underlätta och påskynda ditt arbetssökande.

Vi ser oss hela tiden om efter nya jobb som kan passa dig och kommer gärna med tips på vad specifika arbetsgivare söker.

Anmäl dig hos Arbetsförmedlingen

Meddela din arbetsförmedlare att du vill börja hos oss.

Vill du veta mer?

Borås

Halmstad

Varberg