Företagsutbildning

Kompetensutveckling för företag – vad kan det innebära för just er organisation? För oss på Medborgarskolan innebär en företagsanpassad utbildning att vi hjälper er att komma närmre era mål. Vi ger er redskap att ta en starkare position på marknaden, hantera nya utmaningar eller möta konkurrensen på ett smartare sätt. Kort sagt att få en ökad lönsamhet.

Med nya insikter och en fintrimmad kunskap kan både ert företag och era medarbetare röra sig framåt mot tydliga mål. Men enkla paketlösningar eller kurser fungerar sällan för företag.

Efter många år på utbildningsmarknaden kan vi med full säkerhet säga en sak: Det finns inte två företag med samma behov. Vårt engagemang börjar därför alltid med ett möte och en djupgående utvärdering. Först därefter kommer vi med förslag på lösningar. Målet för oss på Medborgarskolan är att anpassa oss helt och hållet efter ert behov. Det ska vara enkelt att anta nya utmaningar.

Här hittar du våra företagsutbildningar i Mälardalen

Västmanlands Län

Uppsala Län

Södermanlands Län

Intresserad av en utbildning som inte finns i utbudet?
Kontakta oss så skräddarsyr vi en som passar just era behov!

Anbudsförfrågningar

Anbudsförfrågningar gällande Uppsala-, Södermanland och Västmanlands län skickas hit!

Så här fungerar det:

1. Boka ett GRATIS utvärderingsmöte med oss

Vid utvärderingsmötet sitter vi ner tillsamman och går igenom era behov. Hur ser er företagssituation ut? Vad skulle ni vilja uppnå? Tillsammans definierar vi en problemställning och ett mål. Vem vet? Kanske hittar vi en lösning som förvånar!

2. Vi skräddarsyr utbildningen

Just nu är det många som efterfrågar företagsutbildningar i språk, Excel, Word och bokföring. Även om det är populära utbildningar finns det inte två kurser som ser likadana ut. Alla utbildningar utgår från era uppsatta mål och syften.

3. Vi genomför utbildningen så att den passar er

Få har tid att gå ifrån arbetsplatsen för att ta sig till en kurslokal. Kanske är det egna konferensrummet att föredra? Grupp eller individuell undervisning, vi har båda formerna. En skräddarsydd personalutbildning anpassad efter er verksamhet underlättar för alla.

Kontakta oss för mer information

Madeleine Puga Landhage
Tfn direkt 010-15 75 215
madeleine.landhage@medborgarskolan.se