Medborgarskolan Business

För företag med både hjärta och hjärna

Fokus på kvinnas ansikte

Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund. Vi är en ideell förening utan eget vinstintresse. Med rötter i folkbildningen och grenar ut i näringslivet skräddarsyr vi kurser som ger mervärde och inspirerar till hållbarhetstänk. För företag som låter både hjärta och hjärna bestämma.

Vi finns nära dig — på 17 orter runtom i Västra Götaland och Halland. Hos oss finns områdesexperter som hjälper till att höja dina medarbetares och ditt företags kompetens och konkurrenskraft. Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor, helt enkelt.

Vi anpassar innehåll, upplägg och genomförande helt och hållet efter ditt företags och dina medarbetares behov och förutsättningar. Tack vare vårt breda kontaktnät kan vi snabbt erbjuda flexibla och kostnadseffektiva lösningar.

Vi anordnar även mötesplatser och aktiviteter speciellt för din verksamhet. De kan omfatta allt från enstaka föredrag och workshops till projektledning och genomförande av hela event.

Folder Medborgarskolan Business (pdf)

Vägen till det goda företagandet

Vet alla på ditt företag vad CSR (Corporate Social Responsibility) och hållbarhet är? Eller vad det innebär i form av möjligheter, utveckling och affärer? Socialt ansvarstagande visar inte bara att du vill vara med och skapa ett bättre samhälle, det stärker ditt varumärke, ger klara konkurrensfördelar och skapar engagemang hos medarbetarna.

För Medborgarskolan är samhällsansvar och hållbarhet en prioriterad fråga. Medborgarskolan Business ger dig de kunskaper och verktyg du behöver för att komma igång eller utveckla ditt företags hållbarhetsarbete.

Medborgarskolan har tre egna hållbarhetslöften, se nedan. Att vara en schysst organisation med ett socialt och ekologiskt hållbart tänkande som lyssnar in samhällets behov är något vi själva jobbar med. Och därför gärna inspirerar andra att göra.

Medborgarskolan Västs hållbarhetslöften: Vi ska utgå från samhällets behov, Vi ska vara en schysst organisation, Vi ska inspirera vår omvärld

Kontakta oss för ett möte och/eller offert! Vi anpassar innehåll, upplägg och genomförande efter ditt företags och dina medarbetares behov och förutsättningar.