Gymnasieskolor i Stockholm

Kulturama gymnasium Textila gymnasiet

Kulturama Gymnasium

Virkesvägen 21, Hammarby Sjöstad

Estetiska programmet

Naturvetenskapsprogrammet

Lämna en intresseanmälan

Öppet hus/Infokväll 2017/2018

Datum kommer inom kort.

Stockholms Tillskärarakademis Gymnasium

Hagagatan 23 A, Odenplan

Hantverksprogrammet, inriktning Textil-design

Lämna en intresseanmälan

Öppet hus 2017-2018

Tisdag 28 november 18.00-19.30
Onsdag 31 januari 18.00-19.30
Torsdag 26 april 18.00-19.30

Påhlmans gymnasium

Påhlmans Gymnasium

Hagagatan 23 A, Odenplan

Ekonomiprogrammet – inriktning juridik eller ekonomi

Samhällsvetenskapsprogrammet – inriktning samhälle eller beteendevetenskap

Lämna en intresseanmälan

Öppet hus 2017-2018

Tisdag 28 november 18.00-19.30
Lördag 2 december 12.00-13.30
Onsdag 31 januari 18.00-19.30
Lördag 3 februari 12.00-13.30
Torsdag 26 april 18.00-19.30

Om huvudmannen

Studieförbundet Medborgarskolan har en lång tradition som folkbildare och utbildningsanordnare. All vår verksamhet bygger på en humanistisk värdegrund. I vår skolverksamhet utgår vi från varje elevs behov av bildning, utbildning och personlig utveckling. Vi skapar positiva lärmiljöer där lärare och elever känner sig stimulerade, trygga och delaktiga. Inom Medborgarskolan har kunskapen ett egenvärde och för oss är varje elev unik i sina behov och intressen.

Vi är en ideell organisation och återinvesterar allt överskott tillbaka in i skolverksamheten. Det gör Medborgarskolan till en trygg och stabil huvudman.

Påhlmans Gymnasium –
Human Business School

Påhlmans gymnasium - Human Business School - är den lilla personliga skolan där kreativiteten och entreprenörskapet sitter i väggarna. Vi finns vid Odenplan, mitt i stan. För oss är det enkelt att riva murarna mellan skolan och en spännande omgivning.

Företagande är en del av undervisingen och kanske kommer du stå högt upp på pallen i en en UF-tävling, precis som många av skolans företag gjort tidigare.

Vi samverkar med Påhlmans Handelsinstitut som funnits i över 130 år och har ett genuint kvalitetsrykte i utbildningsbranschen.

Mer om Kulturama gymnasium Hammarby Sjöstad och Odenplan

Välkommen till Kulturama –
Sveriges största center för estetiska utbildningar!

Estetiska programmet, åtta inriktningar – Dans, Teater, Musikal, Sång, Musik, Musikproduktion, Konst & Design, Foto och Film. Det estetiska programmet ger dig allmän och utökad behörighet till högskolan.

Naturvetenskapsprogrammet, profil Musik – här har du en unik möjlighet att kombinera gedigen teoretisk kunskap med personlig utveckling genom din estetiska passion!

Stockholms Tillskärarakademis Gymnasium

Fullt fokus på mode, textil och kläder!

Våra program och samarbetet med Stockholms Tillskärarakademi – en av Sveriges mest kända mode- och designskolor för vuxna som i år fyller 100 år – i vårt ”modehus” i centrala Stockholm skapar unika förutsättningar för dig som vill utveckla din kreativitet och samtidigt få en bra grund att stå på inför fortsatta studier och jobb inom mode- och designbranschen.

Hantverksprogrammet, inriktning Textil design, får du lära dig att tillverka egendesignade kläder och arbeta med hela kedjan från idéskiss till färdig produkt.