Replokal

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade.


I våra replokaler spelar unga som gamla alla typer av musik, hårdrock, folkmusik, hiphop, pop, jazz och mycket mer.

Replokalerna är anpassade för att uppfylla krav på ljuddämpning, ventilation och liknande som krävs av verksamheten. Ofta delas replokalen av flera band, så det är ett perfekt ställe att träffa andra musiker på. Många band har sin egen utrustning i replokalen, men vissa av replokalerna är fullt utrustade för att band som ännu inte har någon egen utrustning ska kunna spela.

I våra replokaler får du möjlighet att spela dygnet runt, alla dagar i veckan. Lokalerna är låsta och endast behöriga har tillträde, och lokalerna är råddarvänliga, dvs det är enkelt att lasta och lossa utrustning.

Spela in Replokal MedborgarskolanVi har också alltid en erfaren musikansvarig på plats, och vi kan hjälpa till att ordna livegig och spela in. På många av orterna har vi en inspelningsstudio i anslutning till replokalerna.

För att kunna nyttja våra replokaler ska bandet vara ansluten till Medborgarskolan. Börja med att fylla i formuläret nedan, så kontaktar vi er.