Umeå

Öppettider kring Kristi Himmelfärdsdag

Onsdag 24 maj stänger vi kontoret kl 12.30
Torsdag 25 maj stängt
Fredag 26 maj stängt
Välkommen tillbaka på måndag 29 maj kl 08.30!

Seglarskola - båt med köl, kursstart v 24 eller 26

Segling är inte bara en stilla båtfärd genom ett vackert landskap. Det är också gemenskap och tävlingsnerver varvat med naturupplevelser och oförglömliga, actionfyllda äventyr. Se Navigation och Sjöliv

Skapa i koppar - 7-9 juni eller 14-16 juni

Kom, inspireras och skapa i vår verkstad under tre dagar i juni – du betalar bara för materialet! Det material som finns att köpa är koppar samt järntråd, ta gärna med eget material om du vill.
Ring 090-77 96 11 för mer info!


För mer info kontakta David Sagebo 090-77 96 11 Se pdf

Bli en YouTube-stjärna - vinn 5000 kr!

Vi bjuder in till en träff där vi går igenom vad som krävs för att kunna bli en bra Youtuber och tar in anmälan för att delta i Medborgarskolans Youtubetävling där man kan vinna 5000 kr i stipendie för fortsatt utveckling inom området. Se Data och Foto

Släktforskning i Djäkneböle - anmäl Dig nu!

På grundkursen i släktforskning lär du dig hur du söker i arkiv och databaser för att hitta information om din släkt. Vi håller till i Djäknegården.
Se Kultur och Historia


Nordmaling Beroque & Beyond - se pdf

Medspråk

Every thursday. Come and improve Your spoken swedish in an easy way - no fee! See Språk och Kommunikation

Praktikpass navigation - Pris 295 kr, 1 tillfälle

Nu finns det möjlighet att genomföra det båtpraktikpass som ingår i navigationsutbildningen. För att kustskepparintyget ska bli giltigt behöver du genomföra "Båtpraktik dag" enligt NFB:s bestämmelser.
Ring oss på 090-77 96 11

Läs mer här Anmälan på Nordmalings hemsida gör du här

Gitarr - enskild undervisning

Gammal som ung, akustisk eller elgitarr. Du kan vara nybörjare eller vill öva bättre teknik. Våra gitarrkurser är individuellt anpassade efter samråd med just Dig. Löpande kursstarter, välj mellan 5 eller 10 tillfällen.
Se Musik och Sång

Hitta artisten inom dig!

Hur berör man sin publik genom sång? I denna kurs får du hjälp med att utveckla ditt sceniska uttryck i sång, samt en hel del tips gällande sångteknik. Se Musik och Sång

Hitta din röst - med hjälp av vår röstcoach

Nu kan du få hjälp att hitta uttrycket för just DIN röst. Din personlighet kan ge dig hjälp att hitta känslan, styrkan och tekniken att få fram just din personliga röst. Ring 090-77 96 11 för mer info!

Happy Mix - mångfaldskören, onsdagar 16.45-18.30

Vi är en kör med deltagare från många olika länder. Några av oss har bott hela vårt liv i Sverige men andra har nyligen kommit hit. Hela världen samlas i Happy Mix, kom med du också!

Utveckla ditt formspråk - startar i höst

Gör ett personligt smycke. Kursen syftar till att deltagarna ska lära sig ett arbetssätt för att hitta ett eget formspråk vid tillverkning av smycken. Kursledare är formgivaren Tove Knuts, utbildad på Konstfack, arbetar som smyckeskonstnär/formgivare i Stockholm. RING!

Validering

Valideringen synliggör erfarenheter, kunskaper och kompentenser från utbildning, arbetsliv, hemmet eller föreningslivet. Primär målgrupp för ”Validering i generella kompetenser för arbetslivet” är ungdomar i ålder 16-25 år. Läs mer här

Rabatt på kursmaterial

Om du går en kurs hos oss får du rabatt på kursmaterial hos Bokus och Akademibokhandeln. Läs mer om rabatten.

Aktiva Seniorer + Medborgarskolan = sant

Det finns en rad mycket fina förmåner och möjligheter på Medborgarskolan för Dig som är medlem i Aktiva Seniorer. Läs mer här

Medborgarskolan Region Nord nu på facebook

Gilla oss på facebook....

Om våra kurser

Startdatumet som anges för kursen är preliminärt. Om kursen inte har tillräckligt med deltagare kan kursstarten bli framflyttad. Avvakta kallelse inför kursstart.Vi reserverar oss för eventuella andra ändringar. På alla kurser är tiden angiven i studietimmar. En studietimme avser 45 min. Kostnad för material / litteratur tillkommer om inte annat anges.