Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Sundsvall
Startdatum
1 Sep 2018
Tid
10:00-16:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Robert Morian
Arrangemangsnummer
56185
Pris
1 200 kr

Om arrangemanget

Måla helt fritt utifrån din egen känsla, alla kan måla!

Innehåll
I det abstrakta måleriet ska vi utforska hur det är att helt och hållet gå ifrån det föreställande och skapa egna världar med nya landskap. Fundera i förväg om du vill måla utifrån ett ord, en händelse eller en favoritlåt. Utveckla orden, tankarna och rytmen till något större. I slutskedet redovisar vi bilderna och för en diskussion runt varje verk.
Vi arbetar med akryl på duk eller pannå om så önskas.

Upplägg
Kursen omfattar 7 x 45 min per tillfälle, vi träffas lördag 26/9 och söndag 27/9 mellan kl 10 och 16 båda dagarna.
Avbrott för lunch.

Förkunskaper
Inga förkunskaper i måleri krävs.

Kursledare
Robert Morian har hållit på med konst i största delen av sitt liv. Har genomgått en tvåårig utbildning på Sundsvalls Konstskola där han visade några av sina verk på Kulturmagasinet.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Att ta med sig första gången:
Borstpenslar stl. 22, 16, 10. Akrylfärger: ultramarin, bränd umbra, paynes grey, vit, sap green, kadmiumröd, kadmiumgul, plastpalett, canvasduk eller grunderad pannå i valfri storlek.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5% rabatt hos www.bokus.com samt hos Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Ange rabattkod medbo18 vid beställning hos Bokus, eller ta med din kallelse/faktura till Akademibokhandeln för att få tillgång till rabatten.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har också kurser i Porträtt- och Landskapsmåleri.

Bra att veta
Det finns tillgång till kyl och mikrovågsugn om du vill ta med dig egen lunch.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Ort

Medborgarskolan Sundsvall

Storgatan 5, Sundsvall

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 200 kr

Summa: 1 200 kr