Ort
Örebro
Startdatum
5 Mar 2022
Tid
11:00-13:15
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Jenny Lannér
Nummer
54699
Pris
350 kr

Om arrangemanget

Med inspiration från främst den moderna afrikanska dansen från Guinea-Conakry, så kör vi danspass till härligt medryckande musik från Västafrika.

Innehåll
Vi startar med skön uppvärmning för hela kroppen och dansar sedan loss, traditionella rörelser blandas med "friare" afrostyle. Vi tränar kortare koreografier, men framförallt är dansglädjen i fokus. Passet avslutas alltid med en stunds avslappning och stretching.

Upplägg
Detta är ett engångstillfälle den 5 mars kl 11:00-13:15.

Förkunskaper
Här krävs inga förkunskaper.

Kursledare
Jenny Lannér har dansat afrikanskt i över 25 år och har gjort flera studieresor till Västafrika. Hon har mångårig erfarenhet av att undervisa i afrikansk dans (och djembe). Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Medtag gärna vattenflaska och en frukt för att fylla på energi. Klädsel: Bekväma träningskläder, gärna barfota. Omklädningsrum finns, men inte duschmöjligheter.

Friskvårdsbidrag
Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 350 kr

Summa: 350 kr

Utforska ett ämnesområde