Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Lund
Startdatum
22 Aug 2018
Tid
18:00-20:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
6 st
Arrangemangsnummer
25184
Pris
1 150 kr

Om arrangemanget

Jobbat klart för dagen? Längtar du efter en stunds avkoppling och samtidigt tid och utrymme för att måla? Välkommen till After Work Art - en kurs för dig som vill vara kreativ utan prestationskrav och press.

Jobbat klart för dagen? Längtar du efter en inspirationsstund och samtidigt tid och utrymme för att lära sig måla? Välkommen till After Work Art - en kurs för dig som vill vara kreativ utan prestationskrav och press. Vi träffas sex onsdagskvällar. Välj själv om du vill måla i akvarell, akryl, olja eller färgpennor. Du får individuell hjälp var än du befinner dig i ditt kunnande. När vi gör någonting så roligt som att skapa konst utsöndrar kroppen dessutom massor av glada hormoner! 

MATERIAL

Under första lektionen ska vi bara teckna. Tag med följande:
Skissblock A4 eller störren tex. Fabriano, blyerts och suddgummi.

Kursledaren går därefter igenom material.

FÖRKUNSKAPER
Inga

BRA ATT VETA
Från och med hösten 2016 arbetar vi endast med miljövänliga färger. Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

KURSLEDARE
Mireille Mooi

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolan

Fabriksgatan 2, Vån 4, Lund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 150 kr

Summa: 1 150 kr