Ort
Karlstad
Startdatum
14 Jan 2024
Tid
19:00-21:30
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
4 st
Nummer
75210
Pris
2 190 kr

Få platser kvar

Om arrangemanget

Fördjupningskurs för dig som vill utveckla din agilityhandling i svängar och byten, samt att utveckla färdigheterna i kombinationer och banor. Kursen hålls inomhus i Dog-o-rama Hundsporthall på Ilanda.

Innehåll
Handling, teknik och träna på större kombinationer. Kursen för dig som vill utveckla din handling i svängar och byten, samt att utveckla färdigheterna i kombinationer och banor. Vi finslipar tajta svängar för att få effektiva vägar på banan. Kursen är praktiskt inriktad och teorin sker i samband med övningarna. Kursen lämpar sig även för dig som vill träna grunder i de olika handlingsteknikerna. Övningarna individanpassas.

Upplägg
Kursen är fyra tillfällen och hålls inomhus i uppvärmda lokaler på Ilanda, i Dog-o-rama hundsporthall.
Ange hundens ras, ålder och namn vid anmälan.

Förkunskaper
Fortsättning/handlingskurs eller likvärdigt. Hunden bör kunna utföra hopphinder och tunnlar.

Kursledare

Hannah är en tjej med stort driv och som brinner för hundsporten. Hon har tränat och tävlat upp flertalet hundar till klass 3. Hannah har även innehaft ledarroller inom Svenska agilitylandslaget och utöver agilityn har Hannah också erfarenhet från fotboll där hon representerat Sverige i mästerskap. 
Att gå agilitykurs för Hannah Uhlan innebär att man får individanpassad feedback utifrån den nivå du som deltagare är på. Målet är att alla går ifrån kursen med inspiration och glädje att fortsätta utvecklas inom agility. 

Hannas meriter inom Agility: 
SM deltagande: 2014, 2016, 2017, 2018,2019, 2021, 2023
Individuellt SM brons  och representerade svenska landslaget 2018.
Bronsmedalj med laget Dream Team 2021.
Assisterande landslagsledare 2019, 2021, 2022

 


Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Det ingår inget skrivet kursmaterial men ta gärna anteckningar om du vill.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Titta gärna efter fler hundkurser på http://medborgarskolan.se 

Bra att veta
Meddela namn, ras och ålder på hunden vid anmälan.
Är ni flera i familjen som vill delta vill vi att en person är hundförare/gång. Resterande ska vara åhörare och ska också anmälas i förväg till oss på Medborgarskolan. Skriv fullständig personnummer på åhöraren i meddelande fältet vid anmälan.

Alla hundar som går kurs hos oss på Medborgarskolan måste vara friska och vaccinerade enligt gällande regler (SKK:s regler för vaccin). Vaccinationen måste vara fullgjort utifrån hundens ålder.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen. Försäkringen omfattar ej egendom eller djur.

Ort

Dog-o-rama Hundsporthall

Rådalsvägen 13, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 190 kr

Summa: 2 190 kr

Relaterade artiklar

Djur och natur

Stärkt relation mellan ägare och hund

Han är på god väg – från ängslig till trygg. En smart, reserverad kille som älskar sin familj.  - Men Torsten har fortfarande sina utmaningar. Det är mycket h...

6 november 2023
Läs vidare om "Stärkt relation mellan ägare och hund"
Djur och natur

Ta med hunden på sjön

Att ta med sig hunden på sjön är trevligt. Det finns dock några saker du bör tänka på, innan du låter din fyrbenta vän gå ombord!

18 april 2023
Läs vidare om "Ta med hunden på sjön"

Utforska ämnesområde