En man lär sig ackord på gitarr
Kurs

Akustisk gitarr, parundervisning

Ort
Göteborg
Dagar
Mån-Tors
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Dan Andersson
Nummer
29559
Pris
2 795 kr

Om arrangemanget

Är ni två vänner, Pop, rock eller blues, oavsett genre har gitarren sin givna plats i musiken. Oavsett om ni är barn eller vuxna eller båda delar kan parundervisning vara ett bra alternativ där ni får lära er tillsammans. Undervisningen passar både er som vill utveckla ert spelande och ni som är nyfikna nybörjare.

Innehåll
Parundervisning i akustisk gitarr från nybörjare till avancerad nivå. Tillsammans med Dan utvecklar ni er musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Ni som är helt nybörjare lär er spela gitarr från grunden i en takt som passar er inlärningsförmåga. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagarna för att ni ska lära er så mycket som möjligt. Lektionerna är 45min.

För vem
Perfekt för dig och din vän/partner eller kanske ditt barn, så kan ni nu spela gitarr ihop.
Ni behöver inte ha spelat gitarr tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter era önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både er som är helt nybörjare och er som vill utvecklas och utmana er själva.

Kursledare
Dan Andersson har varit kursledare på Medborgarskolan i många år och är mycket omtyckt av sina kursdeltagare.

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerade sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram


Bra att veta
Medtag egna gitarr och eventuella önskemål på låtar. Priset är per person.

Efter anmälan blir du kontaktad av kursledaren för att bestämma startdatum, dag och tid för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan. Lektionerna är 45min. Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Start datum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.


Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursen eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Här kan du läsa mer om hur du gör: https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/​

 

 

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 795 kr

Summa: 2 795 kr

Utforska ämnesområde